12/11/2023

Jezivi incident u Obrenovcu: Učenik izvadio plastični pištolj nakon minuta ćutanja i uperio u đake

Nevjerovatna vijest stiže jutros iz jedne škole u Obrenovcu, gdje je nakon minuta ćutanja dječak izvadio plastični pištolj iz ranca i njime mahao na času!

Kako je saopštio Mladen Mijatović, novinar TV Pink u vanrednom uključenju neverovatan incident se desio u Osnovnoj školi “Jefimija” u centru Obrenovca.

–  Oko 8 sati prijavljen je slučaj,a oko 7: 35 sati, odmah poslije minuta ćutanja u Obrenovcu u Osnovnoj školi “Jefimija” u centru Obrenovca učenik M. D. koji je rođen 2009, izvadio iz ranca plastični pištolj i uperio u pravcu učenika. Na licu mjesta reagovao je školski policajac. Sa razrednim starješinom nakon minuta ćutanja ostavio je djecu na nekoliko minuta kako bi utvrdio da su sva djeca ušla u svoje učionice, a za to vrijeme učenik je iz svog ranca izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu. Taj drug je uzeo plastični pistolj u namjeri da ga baci u kantu, ali je od njega uzeo pistolj treći dječak i krenuo da maše plastičnim pistoljem u ucionici. Djeca koja su bila u učionici su se uplašila, obaviješten je razredni starješina, obaviještena je Služba centra za socijalni rad, a jedan od dječaka je sa roditeljem predat pirpadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva”, rekao je Mijatović. 

Read Previous

Srbija i Beograd tuguju: Cvijeće i svijeće za stradale u školi

Read Next

Krivične prijave protiv tri osobe zbog omogućavanja uživanja opojnih droga