12/10/2023

Ibrahimović u Ulcinju: Bošnjaci su shvatili da treba da budu jedno i 11.juna će dominantno podržati Bošnjačku stranku

Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju rezervnu domovinu, želimo ista prava kao i svi drugi građani u našoj državi i želimo da u onim sredinama, u kojima žive manje brojni narodi, da u pravom smislu stignu investicije i ekonomska injekcija od strane države, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac izborne liste „Jasno je!“ – mr Ervin Ibrahimović.

On je u razgovoru sa građanima Ulcinja, ali i sa simpatizerima i članovima BS poručio da će Bošnjačka stranka ostvariti najbolji izborni rezultat i da će biti nezaobilazan činilac prilikom formiranja nove Vlade.

„Ne tražimo ništa više od onoga što nam pripada. Bošnjaci su uvijek mirnim putem, demokratskim sredstvima, tražili svoje mjesto u ovoj našoj prelijepoj Crnoj Gori. Ulcinj je u pravom smislu primjer multietničkog sklada i susreta civilizacija. Ne bi Ulcinj bio ovako lijep da nema kolorita bošnjačke kulture i tradicije. Zato i poručujem da bez Bošnjaka, ne bi ni Crna Gora bila ovako lijepa. Da bi Bošnjaci ostali na svojim ognjištima, treba i država da im stvori uslove za tako nešto“, poručio je Ibrahimović.

Istakao je da su predstojeći izbori od velike važnosti za bošnjački narod.

„Jasno je da su Bošnjaci shvatili da treba da budu jedno, kao što jesmo jedno, i da će 11.juna Bošnjaci dominantno podržati Bošnjačku stranku, a to je dobro za Crnu Goru, za sve narode, ali i za evropsku perspektivu Crne Gore“, istakao je Ibrahimović.

Read Previous

MANS: Abazović obmanjuje javnost, pa se onda žali jer ga kritikujemo

Read Next

PERIĆ: Da li ovi ljudi zaista misle da sve počinje i da se sve zavšava sa njima?