12/11/2023

GP Nova ljevica podržaće listu SDP–a

Građanski pokret (GP) Nova ljevica na predstojećim parlamentarnim izborima podržaće listu Socijaldemokratske partije (SDP).

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović saopštio je da su svjesni trenutka u kojem se država nalazi i brojnih izazova sa kojima se građani susrijeću.

U GP Nova ljevica, kako je kazao, uvjereni su da je programska i kadrovska ponuda SDP-a najbolji izbor za sve koji žele uređenu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru.

“Naša zajednička kuća mora biti vođena od onih koji je vole bez ikakvog interesa i nemaju ni rezervnu kuću ni državljanstva”, rekao je Mijović.

Prema njegovim riječima, SDP je pokazao hrabrost odlukom da samostalno nastupi na izborima, ali i kičmu kad god je za Crnu Goru bilo najteže.

“Takođe, u okviru programa zalažu se za realna i ostvariva rješenja, kojima će se podržati oni koji su budućnost Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Mijović je kazao da je za GP Nova Ljevica posebno važnan projekat uz pomoć kojeg će biti izgrađeni stanovi za 30 hiljada podstanarskih porodica, koje će plaćati rentu od 150 do 200 EUR, i moći da otkupe taj stan poslije određenog broja godina.

On je naveo da je za njih posebno važan i projekat koji se tiče besplatnog vrtića za 24 hiljade mališana.

“Zbog tih ostvarivih i realnih projekata, ali i trećine vijeka na pravoj strani, GP Nova Ljevica se stavlja na raspolaganje našim prijateljima iz SDP-a kako bi zajednički ostvarili odličan rezultat na predstojećim izborima”, kaže se u saopštenju.

Read Previous

CGO: Stečeni uslovi da Raonić odmah ode, on i Savjet RTCG solidarno da nadoknade štetu po budžet

Read Next

Neće više strance u direktorskim foteljama: Raskol u Italiji zbog kontroverzne uredbe