12/11/2023

Goleadu u Helsinkiju naplati po sjajnim kvotama!

 

Ukoliko još uvijek nemate nalog na sajtu meridianbet.me, registrujte se OVDJE i kao poklon dobrodošlice sportska kladionica Meridian vam poklanja bonus u iznosu od 5eur i 100 besplatnih spinova!

Gradski derbi Helsinkija nije poznat po golovima. Često su njihovi mečevi završavali sa manje od tri gola,ali ove sezone situacija u klubovima je drugačija nego prethodnih. Samo za razliku od prethodne sezone koju je HJK završio na četvrtom mjestu i HIFK na devetom vidimo razliku. Sada je HJK na prvom, a HIFK na petom mjestu sa velikim brojem osvojenih bodova na 12 utakmica. Ako na to dodamo da u meč ulaze posle sjajnih pobjeda, HIFK nad Honkom sa 1:0, a HJK nad Marijenhajmom sa 6:1 ne možemo očekivati manje od tri gola danas. Za tri ili više golova Meridian nudi kvotu 1.89 što vam jasno govori koliko se očekuje. 

Tri gola na meču, a da jedan tim postigne sva tri u gradskom derbiju teško da se može desiti. Zato ukoliko dođe do tri gola sa sigurnošću tvrdimo da će i oba tima postići po gol. Mnogo je veća kvota od samoga 3+ pa igra GG&3+ sa kvotom 2.46 na ovom meču postaće neizbježna sa vaših tiketa danas. 

U Meridianu ponudi na golove nikad kraja. Kombinaciha na golove po poluvremenima uvijek je dobar predlog. Za I1-2&II2+ nudi vam kvotu 3.40, a za obrnutu situaciju I2+&II1-2 kvotu sjanih 4.50. 

Na sajtu meridianbet.me možete pogledati još mnogo ovakvih kombinacija, a na portalu meridianbetsport.me sve najnovije informacije sa ovog meča kao i ostalih svjetskih sportova. 

Read Previous

Živković: Krivokapić sprječava novu bunu dok iz rovova ne izađu Mandić, Knežević i Medojević

Read Next

Žive istine više neće biti na RTCG jer je moguć povratak u devedesete