Filipović: Rakčević i Abazović me nagovarali da dođem u URU

Politički analitičar i izvršni koordinator Građanske inicijative “21. maj” Ljubomir Filipović na svom Fejsbuk profilu poručio je kako su ga Žarko i Luka Rakčević i Dritan Abazović 2016. nagovarali da dođe u URU, uz obećanje da će mu predati odbor u Budvi pred izbore.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti.

“Malo vas zna, a imam svjedoke da su se Žarko Rakčević, Luka Rakčević i Dritan Abazović sastajali sa mnom 2016. i nagovarali me da dođem u Uru i preuzmem odbor u Budvi te godine pred izbore. Tad sam bio popularan među opozicijom i Vijesti su me stavljale svako malo na naslovnu jer sam se bukao DPS-u i zaustavio prodaju Kraljičine.

Poslije nisam valjao jer sam počeo da kritikujem korupciju, kriminal i nepotizam Demokrata, Ure i DF-a u Budvi.

Elem – danas Uru predvodi kum Blažo, koji je bio pripravnik kod mene u Opštini, a pripravničko “savjetničko” mjesto je dobio po koalicionom dogovoru sa DPS kao predsjednik LP. Branio je često DPS od SDP-a i mene.

Navodno će im nosilac liste Ure biti Ivan Ivanović, donedavni funkcioner DPS-a i direktor srednje škole u jedan vakat. Ivan je bio i u SDP-u dok SDP više nije trebao DPS-u u Budvi.

Pođite prošetajte do srednje škole da vidite kako izgleda to ruglo. Sad je kažu i malo bolje od kad je tamo Krsto Vuković.

Jedina konstanta u lokalnom odboru Ure i tada i sada je profesorica Božena Jelušić. Najbolji srednjoškolski profesor kog sam imao. I neko ko me je kao lider najviše ikad razočarao.

Ura je upala u groznicu vlasti i samo grabi. Zato im be smeta ni da preuzmu nekadašnjeg SD-ovog gradonačelnika u Plavu na primjer. Koji je izašao iz SD-a zbog nezadovoljenih apetita i ambicija.

Partija bez principa i bez integriteta.”

IZVOR:
Antena M