11/30/2023

Đukanović: Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti

Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova i međunacionalnih trvenja u našem okruženju, što služi na čast građanima svih vjera i nacija – poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom 30. septembra – Dana ove opštine, upućena  predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine Almiru Avdiću, odbornicima Skupštine opštine, učesnicima svečane sjednice i svim građankama i građanima Rožaja.

Rožaje i njegove žitelje oduvijek su krasili multikonfesionalnost, multikulturalnost i multietničnost, kao njeno najveće bogatstvo, na ponos cijele Crne Gore – istakao je Đukanović.

Ističe da u savremenoj Crnoj Gori, čijim su uspjesima žitelji vašeg kraja davali i daju nemjerljiv doprinos, Rožaje uživa benefite ravnomjernog regionalnog razvoja, s posebnim fokusom na razvoj turizma i infrastrukture.

Uvjeren sam da će i u vremenu pred nama, lokalna uprava nastaviti da vodi grad putem daljeg progresa i boljeg života za sve građane vaše opštine, dajući time doprinos i evropskom razvoju svoje Crne Gore – naveo je Đukanović.

Read Previous

Borovinić-Bojović: Pobijedićemo 23. oktobra i slaviti novu budućnost za našu djecu

Read Next

Danas oblačno, povremeno kiša