11/30/2023

Đukanović: Lavice uvijek srcem za Crnu Goru, iskrene čestitke i zahvalnost Jovanki Radičević za briljantnu karijeru

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitke lavicama na, kako je kazao, stoprocentnom učinku u prva tri kola i plasmanu u glavnu rundu Evropskog prvenstva u rukometu. Predsjednik države izrazio je zahvalnost rukometašici Jovanki Radičević za “briljantnu karijeru i uvijek primjeran odnos prema državi i reprezentaciji”.

Đukanović je čestitao i Rukometnom savezu na uspješnoj organizaciji evropskog takmičenja u Podgorici.

“Vatrenim navijačima i svim građanima Crne Gore priredili ste spektakl za ponos i pamćenje. Srcem za svoju državu do novih pobjeda”, naveo je Đukanović na Tviteru.

“Zahvalnost Jovanki Radičević za briljantnu karijeru i uvijek primjeran odnos prema državi”

Predsjednik države izrazio je zahvalnost rukometašici Jovanki Radičević za “briljantnu karijeru i uvijek primjeran odnos prema državi i reprezentaciji”.

“Iskrene čestitke i zahvalnost Jovanki Radičević za briljantnu karijeru, uvijek primjeran odnos prema državi i reprezentaciji uz želju da svoju uspješnu karijeru kruniše još jednom titulom. Ponosna je Crna Gora na svoju lavicu”, poručio je Đukanović.

Podsjećamo, Jovanki Radičević je duel s Poljskom posljednji u dresu reprezentacije na domaćem terenu jer je najavila da će nakon šampionata Starog kontinenta završiti karijeru u nacionalnom timu.

Read Previous

Morača je neosvojiva, Jovanka nosila”lavice” do nove pobjede

Read Next

Abazović čestitao rukometašicama: Sad pravac po zasluženu medalju