12/11/2023

DPS se oprostio od Vučelića

Vladan Vučelić je rođen 08.03.1964. godine. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Crnogorskoj javnosti poznat je po svom dugogodišnjem doprinosu u obavljanju važnih funkcija u organima Glavnog grada. Bio je zamjenik gradonačelnika Glavnog grada, direktor Komunalnog preduzeća, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, direktor Agencije za izgradnju Podgorice, direktor Vodovoda.

Vladan Vučelić je ostavio neizbrisiv trag u razvoju Podgorice.

Pored toga što je dao poseban pečat u upravljanju organima Glavnog grada, bio je i poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

Odbor direktora Luke Bar imenovao ga je 2018. godine za novog izvršnog direktora.

Dio svog radnog vijeka Vučelić je proveo i u fudbalu. Dugo godina je bio predsjednik fudbalskog kluba Budućnost kao i potpredsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

U Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore u dva mandata bio je predsjednik Odbora Glavnog grada, višegodišnji član Glavnog odbora DPS Crne Gore, Izvršnog odbora Glavnog grada, Odbora DPS-a Glavnog grada. Dao je veliki doprinos radu naše partije u Podgorici, i jačanju njene mreže.

Komemorativna sjednica povodom smrti našeg istaknutog člana i dugogodišnjeg funkcionera, Vladana Vučelića, biće upriličena 19. aprila u 9 časova, u Skupštini Glavnog grada.

Read Previous

Abazović: Po prvi put imaćemo kliničke centre van Podgorice; Šćekić: Vlada posvećena razvoju zdravstva

Read Next

Bugajski: Tripartitni plan Zapada evidentan i mogao bi dovesti do oružanih sukoba u regionu