12/11/2023

DPS Nikšić: Naš rezultat pokazao da se grad vraća izvornim vrijednostima

Rezultati na parlamentarnim izborima ostvareni u Nikšiću pokazali su da se grad vraća svojim izvornim vrijednostima antifašizmu, građanskom i multietičkom konceptu i evropskoj perspektivi, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) tog grada.

– Rezultat od 31 procenat, koliko je ostvarila Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” pokazuje dominaciju proevropskih snaga i DPS-a u gradu pod Trebjesom. Činioci lokalne vlasti u Nikšiću, Nova srpska demokratija, DNP, Demokrate i URA-a, svi zajedno su ostvarili niži rezultat od DPS-a i koalicionih partnera, saopštili su DPS Nikšić.

Ističu da su uzaludne bile sve besomučne zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, protivzakonita zapošljavanja, trinaeste plate, pomoć Crkve, pritisci na zaposlene itd.

– Gospodo iz lokalne vlaste, Nikšićani nijesu na prodaju. To vam je jasna poruka za sve vaše besomučne pritiske na građane. Zato bi najlogičnije bilo da poslije ovakvog rezultata, kao izostanka rezultata u radu, zaustavljanja realizacije već započetih kapitalnih projekata, izostanka novih, urušavanja kulture, sporta, obrazovanja, zdravstva, da vršioci vlasti u Nikšiću, koliko je danas podnesu ostavke – poručili su iz DPS.

Istakli su da je poruka građana jasna.

– Pružili su vam šansu, vidjeli su ono što smo mi od početka znali, da ne umijete i vrijeme je da odete. I upravo tako vrijeme je da vi odete, kako bi Nikšić nastavio svoj razvojni put – zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.DPS Nikšić: Naš rezultat pokazao da se grad vraća izvornim vrijednostima

Read Previous

Jak zemljotres u Srbiji

Read Next

Kirilo: Tomos Makedoncima u Ohrid će donijeti lično Vartolomej