12/08/2023

DPS Bar: Sigurni u novu pobjedu u Baru

Sinoć održanim sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar zvanično je otpočela kampanja za lokalne izbore u Baru koji će se održati 23. oktobra.

“Uvjereni, da će upravo taj datum biti kruna proteklog četvorogodišnjeg rada naše partije u kom smo uspjeli da realizujemo 93% Izbornog programa sa kojim smo pred građane Bara izašli 2018. godine.

Sigurni, da će Barani prepoznati odgovoran odnos lokalne samouprave na čelu sa DPS-om prema gradu i društvu, vjerujemo da će nam ukazati povjerenje da gradom upravljamo i u narednom periodu”, saopšteno je iz odbora ovog grada.

Na sjednici je konstatovano da će put oporavka crnogorskog društva koje je zapalo u duboku krizu otpočeti upravo iz Bara, koji je prepoznat kao kolijevka multikulturalizma gdje se poštuju i uvažavaju različitosti.

“Naša partijska infrastruktura će iznijeti još jednu ubjedljivu pobjedu u Baru, nakon čega ćemo sa svojim koalicionim partnerima koji baštine iste vrijednosti formirati stabilnu vlast i u narednom četvorogodišnjem periodu.

Konstatovano je da naši politički neistomišljenici nemaju nikakve šanse da postignu bilo kakav ozbiljniji izborni rezultat u Baru s obzirom da su svoje kapacitete i svu političku nesposobnost pokazali u periodu dok su činili vlast na državnom nivou.

S druge strane, zahvaljujući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, ocijenjeno je, da će Demokratska partija socijalista u Baru ostvariti odličan rezultat na predstojećim izborima i time nastaviti put evropskog razvoja Bara i Crne Gore.

Sigurni smo da možemo i više i bolje!

U narednom periodu ćemo kreirati Izborni program i dati predloge za listu odbornika za koji vjerujemo da će biti najbolja ponuda svim građanima Bara koji se zalažu za dalji ubrzan razvoj našeg društva i grada u svim sferama.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, koordinator Predsjedništva DPS za Bar Danijel Živković i koordinatori ispred Izvršnog odbora DPS Nela Savković-Vukčević i Alen Nikezić”, stoji u saopštenju barskog DPS-a.

Read Previous

Milačić: Potvrđujemo dolazak na sastanak, pozivamo Đurović na konstruktivnu ostavku

Read Next

Đurović: Tuzi kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad služi na ponos cijeloj državi