Dan nezavisnosti ili Dan neizvjesnosti

Piše: Sreten Vujović

Kada smo 2006. godine  konačno, u gotovo nemogućim uslovima obnovili crnogorsku državnost činilo se da je stradanjima  naše države, makar  u zadnjih 100 godina došao kraj. Međutim, dok smo mi, suverenisti spavali na „lovorikama“ okupatorska srpska paravojna crkavica (SPC) koju u nekim srodnim krugovima zovu još i srpski pedofilski centar (SPC) je vrijedno radila na pripremi novog „događanja naroda“, nakon onog pod komandom „Sloba-slobode“!Znali  su oni da će na red doći i vraćanje ukradenog crnogorskog kulturnog blaga, nakon ukidanja vjekovne Crnogorske crkve, koja predstavlja i kičmu crnogorske državnosti, pa su zato, zamjenom teza organizovali  „veličanstvene“  lopovske litije i pjevušili „ne damo svetinje“! Za tu svrhu su kao dobri „pastiri“ uvezli svoje „ovčice“ iz okruženja, ali su i ove naše poput „filozofije“ taja Gnojka da nije sve ženino što nosi u svojoj utrobi, ubijedili kako ni njihove žene, ni njihova đeca ustvari nijesu njihovi, poput „šetača opanaka“ koji je bio ubijeđen, dok šeta  opanke svog „kućnog prijatelja“ oko vlastitog doma, da ono unutra sa tuđim „čojkom“ nije njegova žena ili sestra, već neko strano biće, koje ne pripada ni njemu ni sebi! Po toj „logici“ prvi „mačići“ su obavezno bačani u vodu!

Ovu izvrnutu (ne)svijest su pomagali i neki medijski drumski razbojnici!  Oni  iz pozicija „Famelja Adams“ (nes)Vijesti i sluganskog odnosa prema grobarima crnogorskog kulturnog i nacionalnog bića, u sprezi sa  (krivo)sudnim sistemom Crne Gore, za koji tvrde da su ga „raščinili“, odnosno doveli u stanje „kliničke smrti“, ubijaju slobodne medije!  U tom smislu traže, bez duše,  nepojmljive odštete za „duševne bolove“ i to protiv novinara i medija, koji su imali petlje progovoriti o njihovom zlodjelu! A nijihova djelatnost se može komotno nazvati veleizdajničkom rabotom! Ovom prilikom neću o Govedu Von Krschtenica, jer je ipak to suprug, ne jarca sa balkona, već Gospođe krave, Svete životinje! Nećemo ni i блаженопошившем Јавном сервису! Prošlo je i treće jutro i četrdesetnica i godišnjica!

U međuvremenu, tradicionalne porodične vrijednosti postaju stigmatizovane, rukovodioci srpskog pedofilskog centra (SPC) prave „ginokološke ekspertize“ otuđujući „plod utrobe“ od majke, odričući se samim tim i Isusa Hrista, kite gradove pod svojom vlašću zastavama tuđe države, na Dan nezavisnosti i  šalju jasnu poruku Crnogorcima i drugim patriotski orijentisanim  građanima Crne Gore da je svaki naredni Dan nezavisnosti, dok se gođ krivično ne sankcioniše veleizdajnička ujdurma i pljačka Crne Gore, zapravo, ništa drugo do Dan neizvjesnosti, ваистину неизвјесности! Najjača procrnogorska stranka,  makar vjerujem da ona to jeste, prema „priloženom“, čeka da  nekome „mrkne“ kako bi njima, u političkom smislu, svanulo! Nama ostaje da pjevušimo „Još ne sviće rujna zora“ a ka’ će ne znamo!

Probudi se Crna Goro! Vakat je!