12/05/2022

Carević odlazi sa čela Budve

Predsjednik opštine Budva Marko Carević saopštio je danas da na izborima u tom primorskom gradu neće biti nosilac liste Demokratskog fronta.

“Šansu treba dati drugima. Biti predsjednik opštine u dva mandata je sasvim dovoljno za svakog pojedinca”, kazao je Carević na konferenciji u Budvi.

Saopštio je da će nosioc liste DF-a na izborima biti Milo Božović, navodeći da će “5. juna upravo njemu predati svoju funkciju”.

“On je moj lični i porodični prijatelj. Ima moju apsolutnu podršku”, kazao je Carević.

Podsjetio je da je sva svoja lična primanja sam davao u humanitarne svrhe i da od porodice nikog nije zaposlio.

“Generalno sam zadovoljan radom opštine dok sam bio na čelu, ali moglo je biti bolje. Žalim što nismo malo više uradili. Vjerujem da sam na način davanja plata u humanitarne svrhe pokazao da se moja funkcija može obavljati pošteno. Od prvog dana se zalažem za princip smjenjivosti vlasti, a to podrazumijeva ne samo promjenu vlastu nego i personalnu promjenu onih koji vrše funkcije. Posebno sam ponosan na borbu za svetosavlje i crkvu”, zaključio je Carević.

Izvor: Dan

Read Previous

Konatar: 46 poslanika sazvalo sjednicu Skupštine za 28. april; Ibrahimović: Vjerujem da će kandidat za predsjednika biti iz SNP-a

Read Next

Ispunjen najveći dio uslova koje je DPS postavila za formiranje manjinske vlade