12/11/2023

Ćalović Marković: Ne mogu da vjerujem da se prvo razrješava Konjević, a da se onda razmatra da li će se smijeniti Milošević

Prosto ne mogu da vjerujem da je redosljed koraka bio takav da se prvo razriješi Raško Konjević, pa da se onda razmatra hoće li se uopšte razrješavati Rade Milošević, poručila je izvršna direktorica nevladine organizacije (NVO) MANS, Vanja Ćalović Marković.

Prema njenim riječima, Abazović je trebao da postupi drugačije.

-Mislim da je trebalo gospodinu Rašku Konjeviću, kao svom političkom oponentu, da upravo da da se bavi ovom istragom i da kaže – izvolite, otkrijte sve, i ko je umiješan i na koji način, i o svemu informišite javnost, jer je nama u interesu da se otkrije što više. A ne da smjenjuje Konjevića, a o Miloševiću će da razmisli. Mislim da to nije dobra poruka – kazala je Ćalović Marković u Jutarnjem programu TV Vijesti.

Podsjećamo, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je na jučerašnjoj sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost smijenio potpredsjednika Vlade i ministra odbrane Raška Konjevića sa mjesta šefa koordinatora službi bezbjednosti.

Read Previous

Vuksanović Stanković o izjavi Joanikija: O nemoralu nam priča zaštitnik pedofilije unutar SPC, svi kulturni građani da dođu na Prajd

Read Next

Demokrate: U narodu se ne kaže uzalud “laže kao Vladimir Joković”