12/08/2023

BURDŽOVIĆ: Svjedočimo lažnim obećanjima

Ostalo je još par dana do izbora, a mi po ko zna koji put na političkoj sceni svjedičimo mnoštvu lažnih obećanja. Sve to ne bi bilo tako strašno da naši dosadašnji političari koristeći pozicije moći i sve državne institucije koje narod plaća, ne zloupotrebljavaju za obmane i podjele koje već dugo postoje u našem društvu. 

Grube riječi, zapaljive poruke, govor mržnje, omalovažavanje na račun drugog je praksa koja mora da prestane. Jasno je da osim naučenih fraza oni i nemaju šta drugo da ponude. Skupe kampanje sa stotinama bilborda, reklamnog materijala, plaćenih aktivista, a sve to uz zloupotrebu državnih resursa, moraju biti naša prošlost. 

Vrlo često, podcjenjujući pamet naših građana misle da će im po ko zna koji put ista priča proći. Mi vjerujemo da je svemu tome došao kraj, da 11.juna napredna, prosperitetna, zdrava, evropska Crna Gora ima za koga da glasa.  

Učešćem na ovim izborima naša kolacija „Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“ pokazala je da sve može biti drugačije. Govor prosperiteta, mira, međusobnog uvažavanja je izbor budućnosti Crne Gore.

Maida Burdžović, spec. psihijatrije, poslanička kandidatkinja „Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“

Read Previous

Vlada očekuje 40 miliona eura, najviše od EPCG

Read Next

OTKRIVENO: Evo odakle stižu dojave o bombama!