12/08/2023

Borovinić-Bojović: Pobijedićemo 23. oktobra i slaviti novu budućnost za našu djecu

Nemam nikakvu dilemu da ćemo pobijediti 23. oktobra i svi zajedno slaviti novu budućnost za našu djecu – rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Podgorice Jelena Borovinić Bojović na promotivnom skupu koalicije Demokratskog fronta – Za budućnost Podgorice.

Ona je istakla da će, kako je navedeno u saopštenju, u fokusu kampanje koalicije Za budućnost Podgorice biti građani Podgorice, sa svim njihovim problemima, sa svim onim potrebama koje imaju, neriješenim stvarima koje su negdje čekale u fiokama da mi dođemo i riješimo ih zajednički.

Svi naši građani imaće u svakom trenutku kada im je pomoc potrebna pristup gradonačelnici i Upravi grada. Bavićemo se mnogim problemima, u našem programu naći će se sve one neriješene situacije i svi oni momenti koji su nas brinuli svih ovih godina – kazala je Borovinić Bojović.

Ona je rekla da je “30 godina dug period i da je konačno došlo vrijeme da se izmirimo, da se ne dijelimo i da svi zajednički gradimo novu budućnost Podgorice”.

Kao rođena Podgoričanka, svoje prve korake napravila sam u ulici Jovana Tomaševića i nastaviću neumorno da koračam i da se borim za naš grad, za našu zajedničku budućnost. Obećavamo građanima da ćemo raditi na: Kvalitetnim gradskim urbanističkim rješenjima, rješavanju vodosnadbijevanja i kanalizacione mreže u svim naseljima, efikasnoj i bržoj javnoj upravi, uređenju javnog gradskog prevoza i sređivanju saobraćajnog nereda, podsticaju rada preduzetništva i lokalnih start-up firmi, inovativnom brendiranju Podgorice kao nove turističke ponude u Crnoj Gori koja na žalost sada ne postoji – navela je Borovinić Bojović.

Dodaje da će raditi na “pružanju mogućnosti za lični razvoj, obrazovanje, stvaranje porodice i kvalitetnije uslove za život kroz program socijalne pravde, trajnom rješavanju problema zagađenja naših rijeka kroz program zaštite životne sredine i održiv razvoj, rješavanju problema samohranih roditelja uz besplatnu pravnu pomoć, dizanju kulturne svijesti kroz program za podsticaj kulture i kulturnih stvaralaca, ali i afirmaciju sporta i rekreacije kao preduslov za očuvanje i unapređenje zdravlja svih građana”.

Ona je istakla da je došao trenutak da svi zajedno radimo na našoj boljoj budućnosti.

To je naša obaveza, dužnost prema našoj djeci, ali i prema našim očevima i djedovima koji su radili i gradili za nas – naglasila je Borovinić Bojović.

Kandidat za odbornika i predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković istakao je da je srećan što će uz ove mlade ljude, uz njihovu kandidatkinju gospođu Borovinić Bojović, doći do sigurne pobjede.

Kandidat za odbornika advokat Mitar Šušić kazao je da mu je velika čast što je dio liste pobjedničke koalicije.

Posebna mi je čast što ćemo ovu pobjedu ostvariti sa uzvišenim motivima i ciljevima. A naši motivi i ciljevi su da kroz etiku, častan rad i profesionalnost stvorimo modernu i efikasnu gradsku upravu – naveo je on.

Read Previous

Predśednik ukazom može raspuštiti Skupštinu

Read Next

Đukanović: Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti