11/29/2023

Bojović: Završnica predizborne kampanje pretvorila se u svojevrsnu političku i pravnu lakrdiju

Završnica predizborne kampanje pretvorila se u svojevrsnu političku i pravnu lakrdiju, poručio je programski koordinator Građanske inicijative “21. maj” Rade Bojović.

– Nelegitimni premijer i njegov ministar unutrašnjih poslova nekoliko dana pred izbore dosjetili su se kako da potkopaju izborni rezultat PES-a i kompromituju njenog lidera. U tom cilju je sazvana čak i karikaturalna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Ostavljajući nadležnom tužilaštvu da procijeni o čemu se radi u ovoj politički motivisanoj aferi ne možemo a da ne primijetimo da je borba za vlast od Crne Gore napravila političku kaljugu – istakao je Bojović.

Dodaje da Abazović, koji se ležerno u Londonu sreo sa krivično procesuiranim i odbjeglim crnogorskim tajkunom, sada je upro prst u Spajića zbog njegovih navodnih susreta sa korejskim bjeguncem od pravde.

– Politički aspekt ove afere je očigledan i svi njeni pipci dopiru do vrha URE i Demokrata, ostataka DF-a i kobajagi neutralnog predsjednika Milatovića. Sve ovo što se dešava još jednom potvrđuje u kojoj mjeri su građani Crne Gore postali žrtve neodgovorne, marionetske i razarajuće političke većine – zaključio je on.

Read Previous

MEDOJEVIĆ UVJEREN: PZP prihvatljiv zapadnim partnerima

Read Next

Knežević: Šta god da se desi 11. juna ostaću Srbin koji ide u SPC, ne priznaje Kosovo i nikada neće biti za sankcije Rusiji