12/10/2023

Abazović sa jugoslovenskim fudbalskim zvijezdama: Kako je lijepo kad smo zajedno

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović prisustvovao je sinoć druženju sa nekadašnjim jugoslovenskim fudbalskim zvijezdama koji ovih dana borave u Crnoj Gori povodom trodnevne manifestacije u Ulcinju koja je od inicijalne ideje privrednika i novinara Pavla Pepđonovića promocije knjige i filma o Ivanu Gudelju prerasla u okupljanje brojnih zvijezda eks-jugoslovenskog fudbala i ljudi iz svijeta sporta.

Spektakl za pamćenje ili kako je lijepo kad smo zajedno! Ulcinj gori đe su vatrogasci” – kometar kao nekad na Poljudu kada je naš Cetinjanin Radanović pogodio u posljednjem minutu utakmice Jugoslavija-Bugarska. Zaista nesvakidašnji događaj, pun emocija, sreće, nade i osjećaja zajedništva. U našem najužnijem gradu okupili su se asovi ex-Yu fudbala, veliki šampioni, idoli mnogih generacija i poslali jasnu poruku – naša prijateljstva su trajna i neraskidiva, vratimo nadu u zajedništvo – napisao je Abazovićna svom Facebook profilu.

Read Previous

IMA NAS: Pokrenuta peticija za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, niko nema pravo da uništava evropsku budućnost Crne Gore

Read Next

Biserko: Srbi će se vratiti u kosovske institucije, Vučić manipuliše