21. maj za jedinstvenu listu građanskog bloka na izborima u Podgorici

Građanska Inicijativa “21. Maj” zalagaće se za jedinstveni nastup suverenističkih građanskih partija na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici. To je sinoć na tribini “Da li postoji građanski euroatlantski blok?” saopštio Ljubomir Filipović, izvršini koordinator ove organizacije.

Kako su saopštili, to je jedan od zaključaka centralnog koordinacionog odbora ove inicijative, koji će morati da prođe test centralnog i podgoričkog Savjeta organizacije.

“Filipović je javnost upoznao sa rezultatima istraživanja koje je za njih uradio Damar a koji, kako je rekao, nedvosmisleno pokazuju da jedinstveni nastup GI “21. Maj”, DPS, SDP, SD, LP, BS, jedini ima sinergetski potencijal i potencijal da mobiliše apstitente i obezbjedi zadržavanje Podgorice na euroatlantskom u građanskom putu.

Pored Filipovića, na tribini su učestvovali poslanici Danijel Živković (DPS) i Boris Mugoša (SD), kao i zamjenik predsjednika SDP Borislav Banovića. Moderator panela bila je Jelena Đurović”, zaključeno je u saopštenju.